´╗┐

+++ Gratis verzending naar een Nederlandse of Belgische DPD Parcelshop vanaf 30 euro +++ +++ Het verzenden van bestellingen gaat gewoon door ++ Helaas zijn Zaterdag leveringen niet meer mogelijk naar BE +++ Hulp nodig? bel of whatsapp naar 06-39623276

Speentjes zijn net als sokken. Ze verdwijnen steeds op een onverklaarbare manier. Maar waar gaan ze dan naartoe? Naar dromenland? Of naar tranendal? Geen paniek, deze twee mooie speentjes met koord zorgen ervoor dat er nooit een tekort is. Beide speentjes glinsteren vrolijk. Het mondstuk is bedekt met schattige, grafische elementen. Het koord ziet eruit alsof het is gemaakt van vier bouwstenen met een BABY born-stempel erop. En zorg dat je altijd de clip vastklikt, zodat het speentje niet ineens weer verdwijnt. Er blijft nog maar één vraag over: fuchsia en roze of turkoois en limoengroen?

• Kwalitatief hoogstaande accessoires voor een BABY born-pop
• Voor verbeterd, gevarieerd en langdurig speelplezier

BABY bornSpeen met koord 43cm in twee verschillende uitvoeringen.

Artikel nummer: 824474

Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg

EAN: 4001167824474

Helaas is dit artikel op dit moment niet op voorraad. Wij kunnen u informeren zodra het artikel weer binnen is via email. Klik hiervoor op de rode tekst bovenin .

Related Products
  • 0 items
Verlanglijstje
  • Je verlanglijstje is leeg.
Beoordelingen
Social Networking
Facebook Instagram