+++ Gratis verzending naar een Nederlandse of Belgische DPD Parcelshop vanaf 30 euro +++ Hulp nodig? bel of whatsapp naar 06-39623276

Je kunt nooit genoeg speentjes hebben, want ze verdwijnen altijd op mysterieuze wijze. De twee doorzichtige, hartvormige speentjes hebben een ketting met clip, zodat ze niet zo makkelijk kwijtraken. De schakels van de ketting lijken net bouwstenen en zijn voorzien van Baby Annabell®-letters en schattige hartjes en sterren. - Originele kleding/accessoires voor een Baby Annabell®-pop - De accessoires van topkwaliteit stimuleren de verbeelding en bieden nieuwe opties en stimulansen om te spelen Baby Annabell® Speen met ketting en clip in twee verschillende uitvoeringen. Snoezige speentjes in twee verschillende uitvoeringen met ketting met clip, zodat ze niet zo makkelijk kwijtraken. Dit artikel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Vooraf is helaas niet te bepalen welke uitvoering je ontvangt.

Prijs is van één outfit.

U kunt bij de opmerking van uw bestelling aangeven welke outfit/kleur u voorkeur, wij neem contact met u op als dat niet mogelijk is.

Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg

EAN: 4001167700785

Related Products
  • 0 items
Verlanglijstje
  • Je verlanglijstje is leeg.
Beoordelingen
Social Networking
Facebook TwitterGoogle plus